Deze fantastische initiatieven zijn al gestart

Ons doel wordt door diverse serviceclubs en bedrijven fantastisch ondersteund. Natuurlijk zijn ook alle individuele fundraising projecten van harte welkom. Ook hier weer, hoe creatiever hoe beter. Of dit nu het doneren is van geld ontvangen bij verjaardag, bruiloft, pensioen of het geld opgehaald met eigen gebakken koekjes of taarten, alles is welkom.

Soroptimistclub Apeldoorn Sorgeloo’s organiseert
Koop geraniums, asperges en/of wijn voor de buitenruimte Gelre IC!

Soroptimistclub Apeldoorn SorgeLoo’s verkoopt geraniums, asperges en wijn ten behoeve van de buitenruimte voor de IC van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.  

Via Kwekerij Le Papillon uit Teuge verkopen zij topkwaliteit geraniums in prachtige kleuren! Martens Asperges levert via De Braamhof in Apeldoorn ook dit jaar de bekende eerste klas AA1 kwaliteitasperges. Daarnaast is er keuze uit drie heerlijke witte wijnen met een aantrekkelijke prijs, speciaal geselecteerd bij de asperges.

U kunt geraniums en/of asperges en/of wijn bestellen door het bestelformulier in te vullen en te mailen naar

Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd op zaterdag 8 mei 2021 vanaf 14.00 uur.  

ik doe mee
Lionsclub Apeldoorn De Collonade organiseert
7e Lions Pinksterrally - coronaproof

Lionsclub Apeldoorn De Collonade organiseert op 23 mei 2021 de 7e Lions Pinksterrally, Corona proof, waarvan de opbrengst dit jaar ten goede komt aan de buitenruimte voor de IC van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.

Voor deze puzzelrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!

Een équipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit is ook geschikt voor onervaren rally-rijders.

Je start in de loop van de ochtend bij het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish bij SOAP. Na afloop is er een gezellige borrel en een loterij om een mooi bedrag voor het goede doel te verzamelen, uiteraard mits de dan geldende Corona maatregelen dit toelaten.

Het inschrijfgeld is slechts € 47,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek en een geheel verzorgde lunch van Het Apeldoorns Beleg.

Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in.

ja, ik wil inschrijven
Van Gerrevink
Sponsor de Buitenruimte Gelre IC met een rolcontainer van Van Gerrevink

Bij iedere onderneming komt bedrijfsafval vrij. Laat uw bedrijfsafval lokaal ophalen door Van Gerrevink. Uw betrouwbare en betrokken partner voor al uw bedrijfsafval.

Voor elke nieuwe klant uit Apeldoorn en omstreken wordt maar liefst € 50,- gedoneerd aan Stichting Buitenruimte Gelre. Ons doel is om minimaal € 4.000,- op te halen en zo bij te dragen aan dit mooie doel!

U kunt Van Gerrevink rolcontainers afnemen in elk gewenst formaat en voor al uw afvalstromen. Denk dan aan bijvoorbeeld restafval, papier, karton, archief en glas.

Meer weten of gebruik maken van deze mooie actie? Ga dan naar de website van Van Gerrevink: https://www.vangerrevink.nl/rolcontaineractie/

doe mee
JCI Apeldoorn – Limoncello actie
Koop Amante Limoncello voor het goede doel

JCI Apeldoorn en Amante Limoncello willen een klein steentje bijdragen aan een betere wereld door met jouw hulp een mooie bijdrage leveren aan Buitenruimte Gelre.

Voor elke verkochte fles limoncello á € 22,50 wordt maar liefst € 10,- gedoneerd! Ons doel is om minimaal € 2.500,- op te halen en zo bij te dragen aan dit mooie doel!

Bestellen & meer informatie? Kijk op www.jciapeldoorn.nl

nu bestellen
Win een pentekening Bruno Bruins
Doneer en maak kans op een pentekening van Bruno Bruins!

Bruno Bruins, één van de ambassadeurs van de stichting Buitenruimte IC Gelre, maakt in zijn vrije tijd fraaie pentekeningen met een knipoog naar actuele, veelal politieke onderwerpen. Wij hebben een aantal pentekeningen gekregen om in te zetten voor de fundraising voor ons project. Je maakt kans op een pentekening door een donatie (groot of klein) te doen via de doneerknop. Wie weet ontvang jij ook zo’n mooie pentekening van Bruno Bruins…..

 

doneer en win
InterService Apeldoorn organiseert
Vaar mee in de Drakenboot van ISA

Op 10, 11 en 12 september 2021 wordt weer het spectaculaire Drakenboot festival gehouden aan het Kanaal-Noord.

Op zaterdag 11 september strijden bedrijven tegen elkaar en op zondag 12 september is het de beurt aan verenigingen en buurten. De vereniging ISA (InterService Apeldoorn – alle service clubs van Apeldoorn) doet al jaren mee en staat ook nu weer op de lijst van deelnemers. In een boot zitten 16 peddelaars en één trommelaar en er worden 3 of meer wedstrijden gevaren. We gaan in 2021 roeien voor het goede doel, de realisatie van een daktuin en serre op het Gelre ziekenhuis. We zijn op zoek naar minimaal 20 roeiers. 

Iedere roeier zoekt een sponsor van 100 euro en verwerft zich daarmee een plek in de boot.

Het festival is een geweldig spektakel met artiesten als Chef’Special, Kraantje Pappie, Van Dik Hout, Davina Michelle, Suzan & Freek, Tabitha, Kris Kross Amsterdam en meer! In totaal komen er over de drie dagen zo’n 80.000 mensen naar het festival. Het is een echt Apeldoorns feestje waarop wij een prachtkans hebben om het Gelre Buitenruimte project uit te dragen.

Wil je meer weten of je aanmelden voor een plek in de drakenboot van ISA: http://interserviceapeldoorn.nl/drakenbootrace

sponsor je plek en vaar mee
o.a. bij Albert Heijn Ugchelen
Lever je lege flessen in!

Wist je dat je het statiegeld op je flessen kunt doneren voor de realisatie van de buitenruimte voor Gelre IC ? Dat kan al bij Albert Heijn Van den Heuvel in Ugchelen en op korte termijn ook bij andere supermarkten in Apeldoorn!

Enthousiaste vriendinnen organiseren
Kerststukjes te koop

Deze actie is beëindigd en heeft een geweldig resultaat opgeleverd: € 1125 euro. Dank jullie wel, dames!

Een aantal enthousiaste vriendinnen had een plan bedacht om voor de stichting Buitenruimte Gelre IC in het winkeltje van het Gelre ziekenhuis kerststukjes te gaan verkopen. Helaas is dit door de afgekondigde lockdown niet meer mogelijk. Maar waar een wil is, is een weg, dus hebben zij een alternatief bedacht.

Geïnteresseerden kunnen een appje sturen naar 06 42235166 en ontvangen dan foto’s van de kerststukjes die nog te koop zijn. Ze kosten EUR 15 per stuk en worden binnen Apeldoorn gratis bezorgd.

 

Rotary Apeldoorn-Noord organiseert
Bestel heerlijke wijn voor de kerstdagen (en daarna!)

Deze actie is voorbij. De opbrengst was € 7373,14! Enorm bedankt, Rotaryclub Apeldoorn-Noord.

Rotary Club Apeldoorn Noord organiseert ieder jaar een wijnactie voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Buitenruimte Gelre IC.  

Een groepje fijnproevers van Rotary Apeldoorn Noord selecteert jaarlijks een aantal heerlijke rode en witte wijnen bij een wijnhandelaar. Deze wijnen worden voor de normale consumentenprijs geleverd, maar de marge, die normaal naar de wijnhandelaar gaat, schenken wij aan het goede doel. 

Omdat we inmiddels een aantal vaste klanten hebben, die weten dat er elk jaar een mooi en gevarieerd aanbod van lekkere wijnen is, kunnen we in grote hoeveelheden bestellen en halen we hoge marges (40-50%). En daarmee een hoge opbrengst voor het goede doel!

De prijzen variëren van 5 tot 15 euro per fles. Je bestelt per doos a 6 flessen en alles wordt in de eerste week van december geleverd.

Bestellen kan vanaf 5 oktober 2020 via deze website:
https://www.rotaryapeldoornnoord.nl/