Deze fantastische initiatieven zijn al gestart

Ons doel wordt door diverse serviceclubs en bedrijven fantastisch ondersteund. Natuurlijk zijn ook alle individuele fundraising projecten van harte welkom. Ook hier weer, hoe creatiever hoe beter. Of dit nu het doneren is van geld ontvangen bij verjaardag, bruiloft, pensioen of het geld opgehaald met eigen gebakken koekjes of taarten, alles is welkom.

Kiwanis Apeldoorn organiseert
Quadrupel bieractie

Kiwanis Apeldoorn laat door de bierbrouwerij De Vlijt een speciaal bier brouwen waarvan de opbrengst ten goede komt aan ons mooie project. De Vlijt maakt een fijn Quadrupel bier (10% alc) met een mooie volle smaak (gelijk aan het bier dat Kiwanis in 2019 door de Vlijt liet brouwen). Dit bier laat zich goed bewaren en kan gerust 5 jaar rijpen op de fles. Eerder drinken wordt natuurlijk ook van harte aanbevolen. Het bier leent zich er bij uitstek ook voor om in december aan iemand cadeau te doen. Een fles van 0,75l kost EUR 14,99.

Kijk voor nadere informatie en bestellen op https://apeldoorn.kiwanis.nl/zware-notaris. Bestellingen kunnen vanaf zaterdag 4 december afgeleverd worden.

nu bestellen
Rotaract Apeldoorn verkoopt
Bijzondere Spaanse olijfolie

Rotaract Apeldoorn verkoopt i.s.m. Interservice Apeldoorn exclusieve olijfolie ten behoeve van de buitenruimte voor de Intensive Care van Gelre ziekenhuizen.
De olijven zijn gekweekt in het zonnige Zuid-Spanje, waar deze na zorgvuldige selectie met de hand geplukt worden. Hierdoor kan er een uitzonderlijke kwaliteit gewaarborgd worden en heeft deze olijfolie ook een fantastische smaak.
Bestel deze bijzondere olijfolie (met een etiket dat ontworpen is door onze ambassadeur Bruno Bruins) nu voor uzelf of als geschenk via het bestelformulier.

nu bestellen
Win een pentekening Bruno Bruins
Doneer en maak kans op een pentekening van Bruno Bruins!

Bruno Bruins, één van de ambassadeurs van de stichting Buitenruimte IC Gelre, maakt in zijn vrije tijd fraaie pentekeningen met een knipoog naar actuele, veelal politieke onderwerpen. Wij hebben een aantal pentekeningen gekregen om in te zetten voor de fundraising voor ons project. Je maakt kans op een pentekening door een donatie (groot of klein) te doen via de doneerknop. Wie weet ontvang jij ook zo’n mooie pentekening van Bruno Bruins…..

 

doneer en win
Lions Appelthorn organiseert
Still Sparkling Wijnactie

Deze actie is beëindigd met een prachtig resultaat: € 1500. Dank aan Lions Appelthorn en allen die de actie ondersteund hebben!

Naar buiten kunnen gaan is eigenlijk heel normaal. Maar niet als je op een intensive care afdeling ligt. Daarom realiseert Stichting Buitenruimte Gelre een buitenruimte naast de IC-afdeling van Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn. Deze buitenruimte bestaat uit een serre en een daktuin. Financiële ondersteuning is zeer welkom om dit project mogelijk te maken. Lionsclub Appelthorn wil hieraan een steentje bijdrage. Wil jij ook een bijdrage leveren? Dat kan als volgt:

— bestellen kan niet meer —

o.a. bij Albert Heijn Ugchelen
Lever je lege flessen in!

Wist je dat je het statiegeld op je flessen kunt doneren voor de realisatie van de buitenruimte voor Gelre IC ? Dat kan al bij Albert Heijn Van den Heuvel in Ugchelen en op korte termijn ook bij andere supermarkten in Apeldoorn!

JCI Apeldoorn – Limoncello actie
Koop Amante Limoncello voor het goede doel

Deze actie is beëindigd met een fantastisch resultaat van € 7500. Dank aan JCI Apeldoorn en allen die de actie ondersteund hebben!

JCI Apeldoorn en Amante Limoncello willen een klein steentje bijdragen aan een betere wereld door met jouw hulp een mooie bijdrage leveren aan Buitenruimte Gelre.

Voor elke verkochte fles limoncello á € 22,50 wordt maar liefst € 10,- gedoneerd! Ons doel is om minimaal € 2.500,- op te halen en zo bij te dragen aan dit mooie doel!

Bestellen & meer informatie? Kijk op www.jciapeldoorn.nl

InterService Apeldoorn organiseert
Vaar mee in de Drakenboot van ISA

Actie is beëindigd, alle plaatsen in de boot zijn gevuld. Kom je ons aanmoedigen?

Op 10, 11 en 12 september 2021 wordt weer het spectaculaire Drakenboot festival gehouden aan het Kanaal-Noord.

Op zaterdag 11 september strijden bedrijven tegen elkaar en op zondag 12 september is het de beurt aan verenigingen en buurten. De vereniging ISA (InterService Apeldoorn – alle service clubs van Apeldoorn) doet al jaren mee en staat ook nu weer op de lijst van deelnemers. In een boot zitten 16 peddelaars en één trommelaar en er worden 3 of meer wedstrijden gevaren. We gaan in 2021 roeien voor het goede doel, de realisatie van een daktuin en serre op het Gelre ziekenhuis. We zijn op zoek naar minimaal 20 roeiers. 

Iedere roeier zoekt een sponsor van 100 euro en verwerft zich daarmee een plek in de boot.

Van Gerrevink
Sponsor de Buitenruimte Gelre IC met een rolcontainer van Van Gerrevink

Deze actie is beëindigd met een mooie donatie van € 300. Dank voor jullie bijdrage, Van Gerrevink BV

Bij iedere onderneming komt bedrijfsafval vrij. Laat uw bedrijfsafval lokaal ophalen door Van Gerrevink. Uw betrouwbare en betrokken partner voor al uw bedrijfsafval.

Voor elke nieuwe klant uit Apeldoorn en omstreken wordt maar liefst € 50,- gedoneerd aan Stichting Buitenruimte Gelre. U kunt Van Gerrevink rolcontainers afnemen in elk gewenst formaat en voor al uw afvalstromen. Denk dan aan bijvoorbeeld restafval, papier, karton, archief en glas.

Soroptimistclub Apeldoorn Sorgeloo’s organiseert
Koop geraniums, asperges en/of wijn voor de buitenruimte Gelre IC!

Deze actie is beëindigd en heeft een geweldig resultaat opgeleverd: € 4800 euro. Dank jullie wel!

Soroptimistclub Apeldoorn SorgeLoo’s verkoopt geraniums, asperges en wijn ten behoeve van de buitenruimte voor de IC van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.  

Via Kwekerij Le Papillon uit Teuge verkopen zij topkwaliteit geraniums in prachtige kleuren! Martens Asperges levert via De Braamhof in Apeldoorn ook dit jaar de bekende eerste klas AA1 kwaliteitasperges. Daarnaast is er keuze uit drie heerlijke witte wijnen met een aantrekkelijke prijs, speciaal geselecteerd bij de asperges.

U kunt geraniums en/of asperges en/of wijn bestellen door het bestelformulier in te vullen en te mailen naar

Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd op zaterdag 8 mei 2021 vanaf 14.00 uur.  

Lionsclub Apeldoorn De Collonade organiseert
7e Lions Pinksterrally - coronaproof

Deze actie is beëindigd en heeft een geweldig resultaat opgeleverd: € 12.500 euro. Dank jullie wel!

Lionsclub Apeldoorn De Collonade organiseert op 23 mei 2021 de 7e Lions Pinksterrally, Corona proof, waarvan de opbrengst dit jaar ten goede komt aan de buitenruimte voor de IC van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.

Voor deze puzzelrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!

Een équipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit is ook geschikt voor onervaren rally-rijders.

Je start in de loop van de ochtend bij het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish bij SOAP. Na afloop is er een gezellige borrel en een loterij om een mooi bedrag voor het goede doel te verzamelen, uiteraard mits de dan geldende Corona maatregelen dit toelaten.

Het inschrijfgeld is slechts € 47,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek en een geheel verzorgde lunch van Het Apeldoorns Beleg.

Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in.

Enthousiaste vriendinnen organiseren
Kerststukjes te koop

Deze actie is beëindigd en heeft een geweldig resultaat opgeleverd: € 1125 euro. Dank jullie wel, dames!

Een aantal enthousiaste vriendinnen had een plan bedacht om voor de stichting Buitenruimte Gelre IC in het winkeltje van het Gelre ziekenhuis kerststukjes te gaan verkopen. Helaas is dit door de afgekondigde lockdown niet meer mogelijk. Maar waar een wil is, is een weg, dus hebben zij een alternatief bedacht.

Geïnteresseerden kunnen een appje sturen naar 06 42235166 en ontvangen dan foto’s van de kerststukjes die nog te koop zijn. Ze kosten EUR 15 per stuk en worden binnen Apeldoorn gratis bezorgd.

 

Rotary Apeldoorn-Noord organiseert
Bestel heerlijke wijn voor de kerstdagen (en daarna!)

Deze actie is voorbij. De opbrengst was € 7373,14! Enorm bedankt, Rotaryclub Apeldoorn-Noord.

Rotary Club Apeldoorn Noord organiseert ieder jaar een wijnactie voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Buitenruimte Gelre IC.  

Een groepje fijnproevers van Rotary Apeldoorn Noord selecteert jaarlijks een aantal heerlijke rode en witte wijnen bij een wijnhandelaar. Deze wijnen worden voor de normale consumentenprijs geleverd, maar de marge, die normaal naar de wijnhandelaar gaat, schenken wij aan het goede doel. 

Omdat we inmiddels een aantal vaste klanten hebben, die weten dat er elk jaar een mooi en gevarieerd aanbod van lekkere wijnen is, kunnen we in grote hoeveelheden bestellen en halen we hoge marges (40-50%). En daarmee een hoge opbrengst voor het goede doel!

De prijzen variëren van 5 tot 15 euro per fles. Je bestelt per doos a 6 flessen en alles wordt in de eerste week van december geleverd.

Bestellen kan vanaf 5 oktober 2020 via deze website:
https://www.rotaryapeldoornnoord.nl/