Drakenbeddenrace

Tijdens het Grolsch Drakenbootfestival op 25 en 26 juni 2022 organiseert het IC-personeel van Gelre ziekenhuizen met ondersteuning van de Apeldoornse serviceclubs een Drakenbeddenrace op het Zwitsalterrein, naast de finish van de drakenbootrace. Met oude ziekenhuisbedden wordt een uitdagend parcours afgelegd.

Bedrijven, verenigingen en vriendenclubs kunnen met een team van 5 of 6 personen deelnemen aan de race.

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 250 per team voor bedrijven (deelname op zaterdag 25 juni) en EUR 50 per team voor verenigingen, buurten en vriendenclubs (deelname op zondag 26 juni).

De wedstrijd

Ieder team legt gedurende de wedstrijddag 3 x een parcours af. Het team dat het parcours het snelst aflegt en de meeste punten bij de hindernissen weet te bemachtigen wint de race.

De drakenbeddenrace voor bedrijven vindt plaats op zaterdag 25 juni, de drakenbeddenrace voor buurten, verenigingen en vriendenclubjes vindt plaats op zondag 26 juni.

Uiteraard zorgen we voor een passende planning als je ook aan de Drakenbootrace meedoet.

 

Ja, wij doen mee

    De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Het inschrijfgeld bedraagt € 250,- en je kunt dit overmaken op rekening NL32 RABO 0373 6253 40 t.n.v. Stichting Buitenruimte Gelre o.v.v. de naam van je team + drakenbeddenrace.

    De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- en je kunt dit overmaken op rekening NL32 RABO 0373 6253 40 t.n.v. Stichting Buitenruimte Gelre o.v.v. de naam van je team + drakenbeddenrace.